vineri, 5 aprilie 2013

Romania si revansa !Cupa Davis!


Zilele acestea sper că măcar echipa de Cupă Davis a României să îi răzbune pe tricolori în confruntarea cu Olanda. România a disputat până acum 6 meciuri cu Olanda, iar olandezi au cu o victorie mai mult pentru noi. Acest meci este extrem de important pentru calificare în Grupa Mondială.

Echipa de Cupă Davis a României este aproape de Grupă Mondială. Pare un meci uşor, dar este extrem de greu. Primul pas îl poate face la Braşov, pe hard, în Sala "Dumitru Popecu Colibaşi", acolo unde, de astăzi până duminică, se confrunta cu Olanda.

"Întâlnirea cu Olanda este una foarte importantă, avem adversari de top 100 ATP, dar am venit să câştigăm şi abia aştept să înceapă meciurile", a spus Victor Hanescu. Olanda i-a adus la Braşov pe Robin Haase, Igor Sijsling, Thiemo de Bakker şi Jean Julien Rojer.

Pe lângă Victor Hanescu, România se mai bazează pe Adrian Ungur, Marius Copil şi Horia Tecau plus căpitanul nejucător Andrei Pavel un om cu o experienţă extrem de mare care îi poate ajuta pe băieţi cu un sfat.
 Haideţi să le urăm succes băieţilor şi meciuri cât mai reuşite!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu