joi, 11 aprilie 2013

Manifest!



  Oare de câţi oameni mai este nevoie să moară, ca societatea asta în care trăim să ia măsuri. Câţi părinţi trebuie să îşi văd copii în groapă? Câtă nesimţire să mai înghiţim? Astăzi a fost ziua în care băiatul de 16 ani a fost condus pe ultimul drum, însoţit de un rau de oameni şi lacrimi. Ce mai mare problem este că această tragedie nu este singură, nu pot să uit când acum 2 ani un tânăr din Craiova murea înjunghiat în inima pentru că a luat apărarea unui coleg. Nu pot să uit că acum câteva zile pe o stradă din Craiova zăceau morţi doi tineri care avea tot viitorul în faţă?

     Câţi criminali o să mai creeze societatea din România? Nu ştiu care este motivul de aceste tragedii se tot repetă, poate educaţia, poate anturajul. Dar dacă putem face ceva, de ce să nu o facem? Dar trebuie să facem diferenţa între o manifestare şi un dezastru, chiar astăzi avem exemplul acestor copii care în loc să îl conducă în linişte pe săracul băiat mort, ei au început să vandalizeze maşina criminalului. Trebuie să înţelegem dragi adolescenţi că prin vandalizare şi strigat că pe stadion nu rezolvăm nimic.

   Doriţi să face ceva în acest sens? Doriţi să opriţi ca aceste crime să se repete? Atunci haideţi să îi susţinem prin acţiuni, mesaje, pliante, clipuri, chiar manifestări paşnice pe cei îndreptăţiţi să ia măsuri. Dar mai important să ne susţinem reciproc pe noi că generaţie de tranziţie.

   Vreau să vă urez o zi cât mai bună şi să sperăm că astfel de nenorociri nu o să se mai repete în ţara asta.Şi ne dorim dragi aleşi ai noştri să putem să mergem liniştiţi pe stradă! Credeţi că puteţi face asta




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu