vineri, 29 martie 2013

Holograf !!


   Salutare prieteni, cu ceva timp în urma vă povesteam despre unul dintre idolii mei şi anume Chinezu'. Astăzi vă povestesc despre extraordinara trupa Holograf, al cărei fan sunt din anul 2006: D.Consider că multe din cuvintele pe care le folosesc sunt de prisos, aceasta trupă te lasă fără cuvinte. Totuşi am să încerc să vă prezint câteva informaţii despre aceasta trupă: D şi încep bineînţeles cu actualii membri, dar nu uităm nici foştii membrii.

    Formaţia Holograf este formată din: Edi Petroșel - tobe, Tino Furtună - claviaturi, Dan Bittman - voce, Iulian Vrăbete - bas, Romeo Dediu - chitară, în trecut la această formaţie au mai activat Mihai Pocorschi, Boris Petrof, Cristian Lesciuc, Ștefan Rădulescu, Gabriel Cotabiță, Nicky Temistocle, Ion „Nuțu” Olteanu, Florin Ochescu. Holograf este o trupă rock româneasca înfiinţată în 1978. Holograf este printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conţinând câteva cântece care au ajuns hit-uri în România.Cu toate că Holograf a trecut prin momente excesiv de grele, trupă este în continuare foarte activa și realizează turnee lungi, cu concerte foarte bine primite de public.
    La începutul anilor 90' trupa și-a schimbat stilul într-un rock modern atunci se alătura trupei Dan Bittman un extraordinar cântăreţ. Printre cele mai cunoscute cântece ale Holograf sunt Banii vorbesc, Dincolo de nori, Ţi-am dat un inel, Undeva departe, Să nu-mi iei niciodată dragostea, Ochii tăi, Viața are gust sau mai nou, Cat de departe, piesa care este printre primele locuri în hiturile romane. Mai multe informaţii extraordinare şi tot istoricul trupei îl găsiţi pe: http://www.holograf.ro/

  Acum vreau să vă spun câte ceva despre noul proiect Holograf, formaţia lansează un album de colecţie, "World full of lies", o reeditare, la cererea fanilor, a materialului discografic cu acelaşi titlu apărut pe piaţă în urmă cu 20 de ani, informează MediaPro Music.

Albumul conţine 12 piese în limba engleză, printre care "Money can talk", "When you're gone", "Tell me", "I gotta do it" şi "Give me all your loving", melodii care celebrează dragostea şi sunt la fel de actuale în prezent ca şi în anii '90.

"World full of lies" este o variantă în limba engleză a albumului apărut în România în 1992 "Banii vorbesc". "Multe dintre piese au fost imprimate la Londra, în 1990, în perioada în care plănuiam să lansăm un album acolo. Acel proiect nu s-a mai concretizat, însă albumul s-a distribuit mai apoi exclusiv în Italia", a spus Mugurel Vrăbete, basistul Holograf pentru MediaPro Music.




Acum sa va arat si melodia mea prfereata , cantata bineinteles de Holograf :




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu